Els nostres serveis comprenen un important nombre de possibilitats relacionades amb solucions tècniques al món de la Realitat Virtual.

Les podem agrupar amb els grups següents:

  • Visites virtuals immersives.

Autèntics passejos virtuals en qualitat d’imatge d’alta resolució (4K).

Estan dirigits a qualsevol sector que necessiti oferir una experiència immersiva pels seus clients, associats, visitants, alumnes o qualsevol altre col·lectiu

Entre ells podem mencionar camps com:

Immobiliària.

Una magnífica forma d’augmentar l’interès per la venda, es permet que el possible comprador visiti tranquil·lament l’immoble. Tant per llogar com per vendre.

 

 

 

Hostaleria.

Mostrar hotels, ressorts, restaurants… amb tot luxe de detalls; habitacions, sales, menjadors, cuines, jardins, SPA, terrasses. Perquè els futurs clients puguin casi gaudir de les instal·lacions on projecten passar les vacances, o mostrar a futurs clients les excel·lències del lloc

 

 

 

Edificis públics.

La millor forma per una administració de poder ensenyar en què s’inverteixen els diners dels contribuents; edificis administratius, liceus, llars d’infants o gent gran, residencies, pavellons esportius, i un llarg etcètera.

 

 

 

Edificis i llocs patrimonials.

Permetre a veïns, turistes i públic en general que puguin visitar, en les millors condicions d’accessibilitat, sense cues, sense horari i sense límit de temps, palaus, esglésies, castells, convents i qualsevol meravella del nostre patrimoni és un bon servei públic, a més de ser una eina de primer ordre per promocionar el turisme.

 

 

  • Enginyeria inversa.

D’ edificis, components i instal·lacions.

Hi ha moltes instal·lacions complexes que, al llarg del temps, han crescut de forma caòtica, essent molt difícil escandallar la totalitat de components i els seus amidaments. Nosaltres podem escanejar-ho, fer plànols 3D i amb visita virtual immersiva amb la qual es poden veure tots els detalls, identificar-los a la mateixa aplicació i fer amidaments. També es poden enllaçar a programes de manteniment, catàlegs, dades de calibratge i protocols diversos

 

 

  • Arquitectura i construcció.

Plànols d’edificis existents.

Obtenir plànols 2D i 3D d’edificis existents, amb passeig virtual i la possibilitat de fer amidaments per rehabilitacions o inventaris.

 

 

 

Memoràndum de construcció.

A partir del escaneig de les obres, podent conservar, amb amidaments i mesures, estructures, instal·lacions, etc.